Vapauta liikkumisesi Itä-Lapissa - Yhteiskäyttöautojen pilottikokeilu käynnistyy elokuussa 2023

Julkaistu 18.08.2023

Itä-Lapin kuntayhtymä ilmoittaa ilolla elokuussa käynnistyneestä yhteiskäyttöautojen pilottikokeilusta, jonka tavoitteena on tarjota alueen asukkaille, matkailijoille sekä esimerkiksi kausityöntekijöille uudenlainen liikkumisen vaihtoehto alueen pitkillä välimatkoilla. Pilottikokeilun aikana käytettävissä on yhteensä viisi yhteiskäyttöautoa, jotka on sijoitettu strategisesti eri puolille Itä-Lappia. Tämä mahdollistaa helpon ja kätevän liikkumisen alueella, erityisesti niille alueille, joissa perinteiset liikkumisvaihtoehdot ovat rajalliset. Yhteiskäyttöautojen avulla voit nauttia vapaudesta ja itsenäisyydestä tutustuessasi alueen upeisiin maisemiin ja palveluihin.

Miten LaplandGo -yhteiskäyttöautot toimivat käytännössä?


Pilottikokeiluun osallistuminen on vaivatonta. Lataa Omago-mobiilisovellus, rekisteröidy palveluun ja saat käyttöösi yhteiskäyttöautojen varausjärjestelmän, jossa voit helposti tarkistaa auton saatavuuden, tehdä varauksia ja ottaa auton käyttöön. Joustavien vuokrausaikojen ansiosta voit käyttää autoja juuri silloin kun tarvitset, olipa kyseessä lyhyt päiväretki tai pidempi seikkailu Itä-Lapin upeassa luonnossa. Palvelu toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta www.omago.fi/laplandgo


LaplandGo -pilottikokeilun mahdollistaa Itä-Lapin kuntayhtymän Virtapailakka-hanke ja kokeilussa autoja tuodaan Kemijärvelle, Pelkosenniemelle, Posiolle, Sallaan ja Savukoskelle. Omago-yhteiskäyttöautot ovat farmarimallisia itselataavia hybridiautoja.


Toivomme, että tutustutte palveluun ja kerrotte siitä eteenpäin asiakkaillenne, henkilökunnallenne ja muille potentiaalisille käyttäjille.


Pilottia rahoittavat Traficom ja Itä-Lapin kunnat.


 

Selaa uutisryhmää Etusivu