Olemme rekrytoineet uusia projektityöntekijöitä Itä-Lapin kuntayhtymän hankkeisiin.

Huhtikuussa projektipäällikkönä aloittanut Kati Savukoski on vanha tekijä kuntayhtymässä, sillä hän johti vuosina 2021–2022 toteutettua Perinneruokahanketta. Sen suosio kannusti hakemaan jatkoa, ja nyt Kati vetääkin Pohjoisen luonnontuotteiden perinteinen käyttö -hanketta (tuttavallisesti PohLu). Katin kaverina hankkeessa työskentelee sallalainen Kimmo Tuhkala, jonka tehtäviin projektityöntekijänä kuuluvat eri puolilla seutukuntaa järjestettävät tapahtumat. Kuten tiedetään, kesällä tapahtumia piisaa!

Toukokuussa saimme kollegaksemme innokkaan pyöräilijän ja muutenkin liikkuvaisen Tapio Hartikaisen Salosta. Hän johtaa Last Arctic Frontier -hanketta, jossa seutukuntaan työstetään pyörä- ja melontamatkailun reittejä ja kehittämissuunnitelmaa yhteistyössä viestintätiimin ja  paikallisten yrittäjien kanssa.

Kansainvälisen Sustainable Arctic & Peripheral Biking Tourism (SUB) -hankkeen vs. projektipäällikkönä on aloittanut kesäkuusta alkaen Sanna Kyllönen Lentiirasta.  Luontomatkailuliiketoiminnan kehittämiseen erikoistuneen Sannan ja  hänen työparinaan työskentelevän projektikoordinaattorin työpöydällä on paikallisen pyöräilymatkailun kehittämisen lisäksi vetovastuu viiden maan partnerihankekokonaisuuden toteutumisesta.

Skip to content