High Five -hankkeen kuulumisia

Julkaistu 05.03.2020

High¬†Five¬†‚Äď Yhteisty√∂ll√§ hyvinvointia It√§-Lappiin -hanke on p√§√§ssyt vauhtiin. Yhten√§ teht√§v√§n√§mme on edist√§√§ hyvinvointitoimijoiden v√§list√§ yhteisty√∂t√§ kaikilla tasoilla kunnassa sek√§ It√§-Lapin kuntien v√§lill√§. Hanke onkin j√§rjest√§nyt useita yhteisty√∂palavereita sek√§ et√§yhteyksill√§ ett√§ kasvokkain, esimerkiksi kuntien j√§rjest√∂yhdyshenkil√∂iden, kunnanhallitusten puheenjohtajien, ty√∂llisyyskoordinaattorien ja kokemusasiantuntijoiden kanssa¬† ‚Äst Tarkoituksena on luoda puitteet kehittyville keskustelufoorumeille, t√§st√§ on hyv√§ jatkaa!¬†


Järjestöjen rooli kuntalaisten hyvinvoinnin tukemisessa on erittäin tärkeä, ja yhteistyöhön tähtääviä järjestöiltoja onkin jo järjestetty Savukoskella, Sallassa ja Posiolla Lapin Sotu ry:n ja kuntien toimijoiden kanssa. Olemme tulossa Pelkosenniemelle järjestöiltaan 16.4.2020! Tavoitteenamme on koko Itä-Lapin kattava järjestöjen yhteistyöverkoston perustaminen. Yhdessä olemme vahvempia! Osallistumme myös 4.4.2020 Sallassa järjestettäville Hyvinvointimessuille. Sinne kaikki sankoin joukoin mukaan! 


Kuntayhtym√§n kuntien edustajista kostuvan hyvinvointity√∂ryhm√§n kokouksessa on aloitettu ty√∂st√§m√§√§n It√§-Lapin yhteist√§ hyvinvointisuunnitelmaa ty√∂nimelt√§√§n ‚ÄĚIt√§-Lapin hyv√§n arjen suunnitelma‚ÄĚ. Mik√§ tukee sinun hyvinvointiasi? Miten n√§et oman kunnan suhteessa It√§-Lappiin? Ent√§ muuhun Lappiin? Tule mukaan keskustelemaan!¬†


Tiedon tuottaminen alueelta on meille tärkeää, haluamme kerätä järjestelmällisesti tietoja jo olemassa olevista yhteistyörakenteista sekä esimerkiksi kokemustietoa alueen hyvinvointia tukevista asioista. 
Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa @highfivehanke.hyvinvoivaitalappi ja seuraa tiedottamista Koti-Lappi ja Kuriiri -lehdissä sekä kuntien ja kuntayhtymän nettisivuilla.


High five -hankkeen kokonaisbudjetti on 277 440 euroa. Hankkeen rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ESR / Kestävää kasvua ja työtä -rakennerahasto 80 % ja Itä-Lapin kunnat 20 %.

Selaa uutisryhmää Etusivu