Haemme projektipäällikköä ILPO -hankkeeseen

Julkaistu 23.09.2019

Itä-Lapin kuntayhtymä toteuttaa yhteistyönä Lapin yliopiston ja Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) kanssa ILPO - Malminetsinnän aluetaloudelliset vaikutukset ja niiden hyödyntäminen Itä-Lapin elinkeinoelämässä -hankkeen (A75306). Hanke on saanut rahoituspäätöksen Lapin liiton EAKR-ohjelmasta. Itä-Lapin kuntayhtymä hakee palvelukseen osa-aikaista projektipäällikköä 80% työajalla kahdeksi vuodeksi. Hankeaika on 1.9.2019 - 31.8.2021.


Hankkeessa on tarkoitus selvittää malminetsinnän aluetaloudellisia vaikutuksia Itä-Lapissa ja hyödyntää selvitystä alueen elinkeinoelämän kehittämiseen. Tavoitteena on myös elinkeinorakenteen monipuolistaminen ja se, että voidaan tunnistaa uusia elinkeinomahdollisuuksia. 


Hankkeessa GTK vastaa asiantuntijaorganisaationa alueen malmipotentiaalin arvioinnista ja Lapin yliopisto aluetaloudellisesta mallinnuksesta ja siihen liittyvän aineiston analyysista. Itä-Lapin kuntayhtymä vastaa hankkeessa tuotetun tiedon soveltamisesta alueen elinkeinoelämän kehittämiseksi yhdessä yhteistyötahojen kanssa.


Työn edellytyksenä on tehtävään soveltuva koulutus ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus kehittämisprojektien johtamisesta ja malminetsintä- ja kaivannaisalan sekä Itä-Lapin tuntemus. Toimipaikan voi valita jostakin Itä-Lapin kunnista (Kemijärvi, Salla, Posio, Savukoski tai Pelkosenniemi).


Hakemus ja ansioluettelo (CV) palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan Itä-Lapin kuntayhtymään sähköpostitse osoitteeseen ilky@kemijarvi.fi.


Hakuaika päättyy 14.10.2019 klo 16.00. 


Hankkeesta lisätietoja täältä.

Selaa uutisryhmää Etusivu